Over

Flotech, met zijn hoofdlocatie in 's-Gravenzande, is opgericht in 2013. Met verschillende ervaringen en specialisaties is Flotech een betrouwbaar computer service bedrijf. Daarnaast zijn de prijzen, die worden gehanteerd, de goedkoopste in 's-Gravenzande en één van de goedkoopste in het gehele Westland.

Het ontstaan van Flotech is gebeurd vanuit een passie voor ICT. Deze passie is werkelijkheid geworden in 2010 toen er echt werd gekozen voor ICT. Een jaar nadat Flotech was opgericht is er een specialisatie bijgekomen, namelijk de informatie beveiliging van ICT. Deze specialisatie heeft er voor gezorgd dat Flotech u ook kan adviseren over enige maatregelen die u kan treffen op het gebied van het beveiligen van uw computer, laptop, telefoon of netwerk.

Een 09.00u tot 17.00u mentaliteit wordt binnen Flotech niet gehanteerd. Flotech is (waar mogelijk) van 08.00u tot 22.00u voor u beschikbaar via de telefoon of op locatie. Het is ook mogelijk om uw vragen via de email of whatsapp te sturen. Voor meer informatie zie de contact pagina.